Voedingswaarde-informatie Vrijwaring

UKAS laboratoriumonderzoek

Bij Muscle Food werken wij samen met onze slagers en leveranciers om te zorgen dat alleen de beste ingrediënten in onze producten gaan en daarna testen wij de voedingswaarde samenstelling met een UKAS geaccrediteerd laboratorium. 

Iedereen test toch hun voedingswaarde-informatie? Nee. Helemaal niet, in feite is het een zeldzaamheid!  Veel bedrijven 'berekenen' of 'beste schatting' hun voedingswaarde-informatie op basis van de verwachte ingrediënten! Dit kan onnauwkeurig zijn!

Accreditatie door UKAS toont de competentie, onpartijdigheid en prestatievermogen van deze beoordelaars - dit is de reden waarom Muscle Food alleen gebruik maken van UKAS geaccrediteerde laboratoria.

VERKLARING

Wij zorgen ervoor dat de voedingswaarden typisch zijn voor het aangeboden product en wanneer het beschikbaar is gebruiken we de voedingswaarde-informatie uit een UKAS gebruiken geaccrediteerd laboratorium of onze leverancier. 

Toch moeten alle voedingswaarden slechts als schattingen worden beschouwd en ontworpen om een leidraad voor de mogelijke voedingswaarde van het product te zijn.

Ingeval de leverancier de voedingswaarde-informatie niet verstrekt, zullen wij een schatting verschaffen door benchmarken tegen soortgelijke die van de populaire voedings-databases, of supermarkt websites.

Hoewel deze informatie regelmatig geüpdatet wordt, raden wij dat u niet op deze informatie vertrauwt en Muscle Food is niet in staat om aansprakkelijk voor enig verkeerde informatie te zijn.

This information is provided for personal use only. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik.

OVERZICHT

  • Muscle Food maakt alleen gebruik van UKAS geaccrediteerde laboratoria
  • Voedingswaarden zijn slechts een richtlijn
  • Voedingswaarden worden geleverd door UKAS geaccrediteerde laboratoria, de leverancier of van vergelijkbare product (en)
  • Ons beleid van constante productverbetering kunnen leiden tot een wijziging van het label. U wordt geadviseerd om altijd op het label voor veranderingen aan het allergeen-status, ingrediënten en voedingswaarde van onze producten te checken.

Nog steeds hulp nodig Neem Contact Met Ons Op Neem Contact Met Ons Op