Geschikt voor Consumptie Vrijwaring - Belangrijk

VERKLARING

Als goederen niet geschikt voor consumptie zijn op de ontvangst van de levering, neem dan alstublieft contact met ons op via klantenservice@nl.musclefood.com en stuur een foto van het etiket op de verpakking.

U moet GEEN product consumeren die u geloofd niet de juiste temperatuur (De voedsel standaard agentschap regelgeving 852/2004 gewijzigd in 2006 staten dat het over 8 graden celsius is) of niet geschikt voor consumptie is.

Als u ENIGE twijfels heeft, dan consumeer het product NIET en neem onmiddellijk contact met ons op. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden, maar als het antwoord vertraagd wordt -  consumeer het product NIET. Consumeer rauwe producten NIET zonder het te koken. 
  

OVERZICHT 

  • Consumeer geen product die u geloofd niet geschikt voor consumptie is.
  • Consumeer geen gekoelde product dat in een temperatuur van 8 graden celsius of hoger bewaard is.
  • Consumeer geen product dat in gesplitste of gecompromitteerd verpakking arriveert.
  • Consumeer geen product waar de houdbaarheidsduur van verlopen is.
  • Consumeer geen product die rauw is zonder het grondig te koken.
  • Consumeer de inhoud van de ijspacks* niet.
  • Zorg ervoor dat u niet uw eigen veiligheid in gevaar brengt, neem contact met ons op over alle eventuele problemen die u heeft.

* Onze ijspacks zijn voedsel grade echter het verbruik is niet aanbevolen.

COLLECTIE VAN DE PRODUCTEN

Als goederen niet geschikt voor consumptie zijn zullen wij een volledig terugbetaling organisieren voor de producten die niet geschikt voor consumptie zijn. Wij bieden u ook een optionele gebaar van goede wil waardebon van €10 korting op uw volgende bestelling. Klachten over producten horen ingediend te worden binnen drie maanden na ontvangst. 

Als er consequente problemen met de levering naar uw leveringsadres is, behouden wij ons het recht om u te informeren dat voor veiligheidsredenen is het raadzaam dat wij niet meer bestellingen naar u leveren.

Nog steeds hulp nodig Neem Contact Met Ons Op Neem Contact Met Ons Op